• Dzięki Wam możemy pomagać

Dzięki Wam możemy pomagać

Dzięki Wam w 2021 roku Fundacja TVN zebrała 10,6 mln zł. To pieniądze, dzięki którym możemy pomagać naszym podopiecznym. Tylko w zeszłym roku wsparliśmy 1175 osób. Na pomoc indywidualną przekazaliśmy 2,7 mln zł  pokrywając m.in. koszty leczenia i rehabilitacji. Pomagaliśmy też podopiecznym w trudnej sytuacji bytowej Nie zapomnieliśmy o szpitalach…

Dzięki Wam możemy pomagać

Nie zapomnieliśmy o szpitalach i placówkach medycznych. Na budowę Centrum Psychiatrii Dzieci i Młodzieży przy Centrum Zdrowia Dziecka wydaliśmy już 11 mln zł.

Bez Was nigdy by się to nie udało. Dlatego z całego serca bardzo Wam dziękujemy i przypominamy, że pomagać można m.in. rozliczając podatki. Wypełniając PIT za zeszły rok, wpisz numer KRS 0000014124 Fundacji TVN. Zebrane środki pomogą wybudować Centrum Psychiatrii dla Dzieci i Młodzieży przy Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie.