• Sukces akcji #DOBRYhashtag

Sukces akcji #DOBRYhashtag

Za nami finał akcji #DOBRYhashtag, której celem była zbiórka funduszy na budowę Centrum Psychiatrii Dzieci i Młodzieży Fundacji TVN. W inicjatywie udział wzięło wielu influencerów, dziennikarzy i tiktokerów. Inicjatorem akcji trwającej od 5 kwietnia do 12 czerwca 2022 roku, jest Krzysztof Myszkowski z Agencji TTAge. W czasie jej trwania #DOBRYhashtag…

Sukces akcji #DOBRYhashtag

Inicjatorem akcji trwającej od 5 kwietnia do 12 czerwca 2022 roku, jest Krzysztof Myszkowski z Agencji TTAge. W czasie jej trwania #DOBRYhashtag pojawiał się pod dziesiątkami filmów na TikToku. Pełni pozytywnej energii twórcy nagrań zachęcali do wpłacania pieniędzy na budowę Centrum Psychiatrii Dzieci i Młodzieży.

Jak wyjaśnia sam Krzysztof Myszkowski, inicjując akcję chciał również zmienić wirtualny krajobraz, w którym poruszają się najmłodsi. Treści pełne hejtu wyprzeć pozytywnym przekazem.

- Zaczęło się w moim domu. Razem z moimi dziećmi, 15-letnim Igorem i 11-letnią Olgą. Chciałbym, żeby oglądali pozytywne treści w Internecie - tłumaczy pomysłodawca akcji w rozmowie z Dzień Dobry TVN.

Z zakładanych 50 tys. zł na stronie zbiórki jest już 51 041 zł! Choć akcja zakończyła się sukcesem, nadal mogą Państwo wesprzeć budowę Centrum. Jak to zrobić?

• wysyłać SMS o treści "Pomagam" pod numer 7126 (koszt SMS 1,23 zł z VAT);
  • wysyłać przelew na Telefon BLIK na numer 509 559 966;
  • dokonać wpłaty na konto PL 25 1140 1010 0000 2581 1800 1001;
  • bezpośrednio na stronie Fundacji TVN; na Facebooku i Instagramie Fundacji, klikając przycisk "przekaż datek"