• Wypełnij z nami swój PIT i przekaż 1% podatku na pierwsze w Polsce Centrum Psychiatrii dla Dzieci i Młodzieży

Coraz więcej dzieci w Polsce zmaga się z problemami psychicznymi, depresją, apatią, obniżonym poczuciem własnej wartości. Skala zjawiska jest ogromna. Pandemia COVID-19 tylko pogorszyła fatalną sytuację psychiatrii dziecięcej. W szpitalach brakuje łóżek dla dzieci potrzebujących fachowej pomocy. Pomóż nam to zmienić! Przekaż 1% podatku i wybuduj z nami nowoczesne Centrum Psychiatrii dla Dzieci i Młodzieży przy Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Będzie to pierwsze takie miejsce w Polsce, w którym co roku pomoc znajdą tysiące dzieci leczonych stacjonarnie i na dziennych terapiach psychiatrycznych. Aby przekazać 1% podatku Fundacji TVN, w zeznaniu podatkowym PIT‑28, PIT‑36, PIT‑36L, PIT‑37, PIT‑38 lub PIT‑39 wpisz w odpowiednich rubrykach:

• „numer KRS”: 00000 14124

• „Cel szczegółowy 1%”: 1 procent na Centrum Psychiatrii