Ofiaruj dzieciom przyszłość

Przekaż 1,5% podatku dla podopiecznych Fundacji TVN. Wpisz w zeznaniu podatkowym KRS: 0000014124

Warto pomagać!

Czym się zajmujemy?

Pomagamy chorym i niepełnosprawnym dzieciom

Fundacja TVN wspiera leczenie i rehabilitację chorych dzieci. Pomaga również szpitalom i placówkom medycznym, budując nowe kliniki lub remontując już istniejące.

Paulinka Strzelak, 8 lat
Paulinka ma dziecięce porażenie mózgowe. Fundacja wspiera jaj rehabilitację.

Pomagamy chorym i niepełnosprawnym dzieciom

WESPRZYJ PODOPIECZNYCH FUNDACJI TVN

Jagna, lat 13

Życie Jagny jest naznaczone bólem. Dziewczynka cierpi na wrodzoną łamliwość kości. To rzadka choroba genetyczna powodująca, że kości są kruche i często się łamią. Dziewczynka ma także deformację kręgosłupa i problemy z chodzeniem. Przeszła liczne operacje. - Wasza pomoc jest dla nas ważna. Pomagajmy - zachęca Jagna, która podopieczną Fundacji TVN jest od 2018 r.

Julia, lat 14

Julia Borejko choruje na wrodzoną łamliwość kości. Urodziła się z połamanymi rękoma, nogami i pęknięciami czaszki. Jej życie to ciągły ból i operacje. To także strach przed kolejnymi złamaniami, które deformują ręce, nogi i powodują problem z poruszaniem się. Dlatego Julka potrzebuje regularnej i kosztownej rehabilitacji.

Antosia, lat 9

Antosia Haluch choruje na przepuklinę oponowo-rdzeniową, wrodzoną wadę związaną z nieprawidłowym rozwojem układu nerwowego. Jest to najcięższy i najbardziej złożony typ rozszczepu kręgosłupa. Marzeniem Antosi jest tańczyć w balecie.

Serce

Twoja pomoc jest ważna. Zmienia życie dzieci na lepsze!

Serce

POZNAJ NASZE AKCJE

Podaruj Misia

Podaruj Misia to wyjątkowa akcja charytatywna. Już 18 raz Fundacja TVN oraz Rossmann zachęcają do niesienia pomocy. Łącząc siły we wspólnym celu udaje nam się sprawić radość nowym właścicielom Misiów, ale przede wszystkim pomóc potrzebującym dzieciom.

Projekt Zdrowie w głowie

Fundacja TVN realizuje społeczny projekt „Zdrowie w głowie”, którego celem jest stworzenie gabinetów psychologiczno - psychiatrycznych w szpitalach na terenie całej Polski. Będą to miejsca w placówkach dla dzieci i dla dorosłych przeznaczone do spotkań psychologów, terapeutów i lekarzy psychiatrów z pacjentami i ich rodzinami.

Jak pomagamy?

Pomoc osobom indywindualnym

Fundacja TVN udziela wsparcia finansowego niepełnosprawnym dzieciom i osobom dorosłym na: rehabilitację, leczenie , sprzęt medyczny. Od początku działalności na pomoc dla chorych dzieci i dorosłych przeznaczyliśmy kwotę 95 613 802 zł.

Szpitalom i placówkom medycznym

Pomagamy szpitalom budując nowe kliniki lub remontując już istniejące aby pacjenci mogli być leczeni w warunkach najwyższych standardów. Łączna wartość inwestycji w państwowe placówki medyczne wynosi 198 185 769 zł.

Akcje specjalne Fundacji TVN

Na rzecz naszych podopiecznych organizujemy liczne akcje specjalne, m.in. Podaruj Misia czy Wielki Mecz. Angażując się w nie, pomagacie podopiecznym Fundacji TVN.

Dzięki Wam udało się zebrać

198MLN ZŁ

na placówki służby zdrowia

95MLN ZŁ

Dla podopiecznych

30TYS

Przekazanych darowizn

Chcesz pomóc?

Wpłata jednorazowa

Wpłać wybraną przez siebie kwotę na pomoc Fundacji TVN

Wpłata cykliczna

Ustaw kwotę, którą chcesz regularnie przekazywać na pomoc Fundacji

Wpłata BLIK

Wybierz prostą płatność blikiem i wesprzyj podopiecznych Fundacji

NASI PARTNERZY

Potrzebujesz pomocy?

Każdego dnia do Fundacji TVN przychodzą listy z prośbą o wsparcie od rodziców chorych dzieci i niepełnosprawnych osób dorosłych. To właśnie nad tymi najbardziej potrzebującymi pomocy pochyla się fundacja. Pomagamy ciężko chorym dzieciom, ale nie zapominamy o ludziach starszych i samotnych. Sprawdź szczegółowe informacje jak możesz uzyskać pomoc.

Fundacja TVN

Zapisz się do newslettera:

Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco z działaniami Fundacji TVN.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację TVN z siedzibą w Warszawie przy ul. Wiertniczej 166 w celu otrzymywania newslettera.

Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych można znaleźć w Polityce prywatności.