Podaruj 1% swojego podatku naszym podopiecznym

Rozlicz PIT

Nasza akcja

Podziel się tym, co i tak oddajesz

Rozliczając roczny podatek, również możesz pomagać. Podziel się tym, co i tak oddajesz i przekaż 1% swojego podatku dla podopiecznych Fundacji TVN "nie jesteś sam". To nic nie kosztuje, a może zmienić czyjeś życie na lepsze.

Każdego roku z Waszą pomocą możemy wspierać najbardziej potrzebujących. Wspólnie z Wami udało nam się zrobić już naprawdę wiele dobrego. Ale możemy zrobić dużo więcej, dzięki tak małemu jednemu procentowi. Wystarczy, że w rozliczeniu wpiszesz nasz numer KRS: 0000014124

Wspieraj 1%

Dowiedz się jak możesz pomóc

• Wasza pomoc zmienia życie naszych podopiecznych!

Historia Pauliny pokazuje, jak duże znaczenie ma dla naszych podopiecznych Wasza pomoc. Każdy wysłany sms na numer 7126 o treści POMAGAM czy 1% podatku przekazany na Fundację TVN (KRS 0000014124), to realna zmiana w życiu chorych osób. Rozlicz swój PIT wspólnie z Fundacją TVN i podziel się tym, co i…

• Dobro powraca wraz 1 procentem Twojego podatku

Jeśli wspólnie się wspieramy, to dobro powraca. Przekaż 1% swojego podatku, na pomoc naszym podopiecznym. Zobacz jak przez ostatnie kilka lat pomagamy Piotrowi i wpisz w rozliczeniu nasz KRS 0000014124.

• Czas dzielenia się!

Nadszedł czas dzielenia się tym, co i tak oddajemy! Rozlicz z nami 1% swojego podatku i wesprzyj naszych podopiecznych! Szczegóły znajdziesz tutaj: bit.ly/2FcWIUi