Wielki Mecz

Gramy na rzecz potrzebujących!

Kup bilet

Nasza akcja

Wielki Mecz TVN vs. WOŚP

Kolejny Wielki Mecz już, 3 września na stadionie Miejskim Legii Warszawa. Tym razem zmierzą się ze sobą drużyny Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i TVN. Gwiazdy spotkają się, aby wesprzeć Instytut ”Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”.

Wielki Mecz to przede wszystkim szczytny cel. Dochód ze sprzedaży biletów oraz wysłanych przez widzów SMS-ów zostanie przekazany na zakup wielofunkcyjnej karetki dla Izby Przyjęć Instytutu ”Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka” o wartości ok 500.000 zł.

Informacje o meczu

• Karetka z Wielkiego Meczu

Specjalistyczna karetka jest już prawie gotowa! Niebawem trafi do Centrum Zdrowia Dziecka. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w Wielkim Meczu TVN vs. WOŚP i pomogli w zakupie karetki !

• Wielki Mecz – zobacz relację!

Wielki Mecz TVN vs. WOŚP dostarczył nam wielu emocji. Pod tym linkiem znajdziecie relację online: www.youtube.com/watch?v=V3vCoMY0AvA Pamiętajcie, że naszych podopiecznych możecie wspierać wysyłając sms-y na numer 7126 o treści POMAGAM (1,23 z VAT) oraz dokonując darowizn online tutaj: fundacja.tvn.pl/wplac-online/

• Wielki Mecz – wygrały dzieci!

To było niesamowite widowisko! Wielki Mecz TVN vs. WOŚP zakończył się wynikiem 4:3 dla drużyny TVN. Ale największymi zwycięzcami są mali podopieczni Instytutu Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka. Wspólnie z Państwem zebraliśmy kwotę potrzebną na zakup wielofunkcyjnej karetki dla izby przyjęć. Ze sprzedaży biletów na Wielki Mecz udało się uzyskać…