• Ruszyła 10 edycja naszej ulubionej świątecznej akcji pt. „Podaruj misia temu, kogo kochasz i wesprzyj podopiecznych Fundacji TVN”.

W tym roku zbieramy środki na leczenie i rehabilitację naszych podopiecznych. Do wielkiej fundacyjnej rodziny pluszaków doszły misie w kolekcjach: Łukasza Jemioła (miś Ala w sweterku i dżinsowej spódnicy), Dawida Wolińskiego (miś Oliwia w długiej, różowej wieczorowej sukni z woalką), Gosi Baczyńskiej (miś Gosia w białej bluzce i koronkowych spodniach)…

W tym roku zbieramy środki na leczenie i rehabilitację naszych podopiecznych.
Do wielkiej fundacyjnej rodziny pluszaków doszły misie w kolekcjach: Łukasza Jemioła (miś Ala w sweterku i dżinsowej spódnicy), Dawida Wolińskiego (miś Oliwia w długiej, różowej wieczorowej sukni z woalką), Gosi Baczyńskiej (miś Gosia w białej bluzce i koronkowych spodniach) i Tomasza Ossolińskiego (miś Szymon w garniturze). W akcję zaangażowały się znane i lubiane postaci telewizji TVN, a naszymi partnerami są jak zawsze Rossmann i Allegro. Więcej na: podarujmisia.allegro.pl