• #TVNpomagajmysobie – wspólnie możemy zrobić dużo dobrego

#TVNpomagajmysobie – wspólnie możemy zrobić dużo dobrego

#TVNpomagajmysobie - to druga edycja akcji wsparcia dla najbardziej potrzebujących w okresie pandemii. Tym razem pomoc ma objąć osoby najuboższe - w formie ciepłego posiłku, ale także restauracje, które te posiłki ugotują i dostarczą. Dzięki akcji #TVNpomagajmysobie ciepłe posiłki trafią do najbardziej potrzebujących w całej Polsce. Ugotują je restauratorzy, którzy…

#TVNpomagajmysobie – wspólnie możemy zrobić dużo dobrego

Dzięki akcji #TVNpomagajmysobie ciepłe posiłki trafią do najbardziej potrzebujących w całej Polsce. Ugotują je restauratorzy, którzy zgłosili się do udziału w akcji. W dniach od 14 do 24 grudnia będą dostarczać obiady do organizacji charytatywnych wskazanych przez lokalne Banki Żywności w całej Polsce. Dostawa 24 grudnia obejmie również potrawy świąteczne na dni 25 i 26 grudnia.

Jak dołączyć do akcji #tvnpomagajmysobie?

Akcję można wesprzeć na wiele sposobów:

• Oglądając specjalny, charytatywny blok reklamowy w dniu 12 grudnia bezpośrednio po głównym wydaniu "Faktów" o godz. 19.00 na antenie TVN. Im więcej osób zasiądzie w tym czasie przed ekranami telewizorów, tym więcej ciepłych posiłków trafi do potrzebujących.
  • Przekazując środki za pomocą jednej z metod płatności udostępnionych przez Fundację TVN „Nie jesteś sam”:
  • Zbiórka w na profilu fundacji na FacebookuKLIKNIJ TUTAJ
  • Przelew BLIK na numer telefonu 509 55 99 66 – przelewu można dokonać w aplikacji banku, z którego korzysta się na co dzień
  • Wpłaty na konto dedykowane Fundacji TVN „Nie jesteś sam”: 37 1140 1010 0000 2581 1800 1076 (MBank)
  • Wpłaty online PayU za pośrednictwem strony Fundacji TVN „Nie jesteś sam” fundacja.tvn.pl
  • Wysyłając SMS o treści: „Pomagam" pod numer 7126 (koszt SMS 1,23 zł z VAT)
  • Kupując pakiet START VOD w serwisie Player na stronie www.pomagam.player.pl. Koszt pakietu to 30 złotych za 4 miesiące. Oferta ważna w dniach 1-12 grudnia br.

Wszystkie środki z emisji charytatywnego bloku reklamowego w dniu 12 grudnia, fundusze zebrane przez Fundację TVN "nie jesteś sam: w dniach od 1 do 12 grudnia oraz cały przychód ze sprzedaży pakietu START VOD w tym samym okresie przeznaczymy na obiady dla osób potrzebujących.