• Znani TikTokerzy zachęcają do wspólnego tańca. W ten sposób wspierają akcję #DOBRYhasztag

Na początku kwietnia br. wystartowała wyjątkowa akcja, w którą zaangażowało się wielu artystów, dziennikarzy, influencerów i TikTokerów. W ramach projektu #DOBRYhasztag w mediach społecznościowych zaczęły pojawiać się inspirujące treści z pozytywnym przekazem, w tym także taneczne wyzwanie skierowane do osób w każdym wieku. Dlaczego warto przyłączyć się do zabawy?  Akcja…

Akcja #DOBRYhasztag - na czym polega?

Głównym celem akcji #DOBRYhasztag jest gromadzenie wartościowych treści pod jednym hashtagiem w mediach społecznościowych. Inicjatorzy wyjątkowego projektu pochylili się nad problemem, jakim jest depresja u nastolatków i z pomocą uznanych artystów, dziennikarzy, influencerów, TikTokerów oraz ekspertów z portalu twojpsycholog.pl postanowili odmienić oblicze Internetu.

W związku z trwającą od 5 kwietnia br. akcją, na TikTokowych kontach @twojpsycholog oraz @dobryhasztag nie zabraknie edukacyjnych treści, transmisji na żywo oraz relacji z inspirujących spotkań z twórcami. Uroczysty finał ma odbyć się 5 czerwca. Organizatorzy eventu przewidują spotkania z TikTokerami oraz ambasadorami akcji podczas dużego pikniku rodzinnego w Energylandii.

#DOBRYhasztag ma umożliwić realne wsparcie młodych ludzi w walce z depresją. Szlachetną akcję można wesprzeć poprzez przekazanie datków na zbiórkę dla Fundacji TVN. Zebrane środki zostaną w całości przekazane na budowę Centrum Psychiatrii dla Dzieci i Młodzieży.

Taneczne wyzwanie w ramach akcji #DOBRYhasztag

Treści publikowane w sieci w ramach akcji #DOBRYhasztag przykuwają uwagę osób w każdym wieku. Trudno przejść obojętnie obok pozytywnych przekazów, zachęcających chociażby do wspólnego tańca. Prosty układ taneczny przygotowany przez rodzinę Kowalskich bije rekordy popularności na TikToku. W czwartek, 12 maja br. będzie można podziwiać go także w Dzień Dobry TVN.

W tym miejscu warto podkreślić, że każdy może zatańczyć przy dźwiękach przewrotnego utworu "Cola na pięty", a tym samym przyłączyć się do akcji #DOBRYhasztag.

Szlachetną akcję można wesprzeć poprzez przekazanie datków na zbiórkę dla Fundacji TVN. Zebrane środki zostaną w całości przekazane na budowę Centrum Psychiatrii dla Dzieci i Młodzieży.